χωρίς μη απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις
και ιατρικές αγωγές

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΡΣΟΥΣ!

κατάλληλη για
κάθε ηλικία

φυσικό προϊόν

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά, η κρέμα βοηθά

 • στην επούλωση ελκών,
 • αποκαθιστά τη φυσιολογική ροή του αίματος,
 • ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων,
 • περιορίζει τον πόνο στα πόδια,
 • καθυστερεί την ανάπτυξη θρόμβων,
 • βελτιώνει τη λειτουργία των βαλβίδων,
 • αποτρέπει το πρήξιμο των μαλακών ιστών.

Τέλος στην ταλαιπωρία
(δίχως λεκέδες στα ρούχα, κολλώδη ηφή στο δέρμα)

50%
ΕΚΠΤΩΣΗ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ:

κανονική τιμή:

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κρέμα αντιμετώπισης των κιρσών
Varicoboosterγια κιρσούς

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αποτελεί το κλειδί της επιτυχούς αντιμετώπισης των κιρσών. Η Varicobooster αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά αυτής της προσέγγισης. Η κρέμα μπορεί απαλά και αποτελεσματικά να εξουδετερώσει τα συμπτώματα της ασθένειας και να ενδυναμώσει τα αιμοφόρα αγγεία.

Η κρέμα κατά των κιρσών Varicobooster εφαρμόζεται τοπικά και θεωρείται ένα εξαιρετικό εργαλείο πρόληψης και θεραπείας. Θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ζωής σας και της πορείας του προβλήματός σας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρώτο.

Πρώτα
συμπτώματα

Πόνος

Κάψιμο
ζέστη

Φαγούρα

Πρήξιμο

Κράμπες τη νύχτα

Μούδιασμα

Γιατί έχετε κιρσούς:

 • Αποκτάτε "κληρονομικούς κιρσούς" από τους γονείς ή άλλους συγγενείς σας,
 • από την καθιστική ζωή και εργασία,
 • από φτωχές σε ίνες δίαιτες, στενά εσώρουχα,
 • στενά εσώρουχα και ψηλά τακούνια, που δημιουργούν προβλήματα στη ροή του αίματος,
 • Καθήμενοι με σταυρωμένα πόδια,
 • από υπερβολική άσκηση στο γυμναστήριο,
 • από ορμονολογικά φάρμακα, όπως αντισυλληπτικά ή αντιγριπικά.

Τα αποτελέσματα της Varicoboosterκρέμας

Λόγω της μοναδικής της σύστασης, η κρέμα αυτή κατά των κιρσών λειτουργεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Είναι σε θέση να εξαφανίσει τα σημάδια τοπικών φλεγμονών, να περιορίσει το πρήξιμο και τον πόνο. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, η κρέμα βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, τα ενδυναμώνει και αυξάνει τον τόνο τους.

Επίσης σημαντικό είναι ότι η Varicobooster καταπολεμά υποκειμενικά συμπτώματα όπως "τσιμπήματα", "κρύο" στα χέρια και στα πόδια, κούραση και αίσθημα βάρους.

100% φυσική φόρμουλα
Varicobooster για κιρσούς

Δώστε σημασία στα ενεργά συστατικά!
Για να επιλέξετε μια κρέμα για τους κιρσούς που θα είναι κατάλληλη για σας, θα πρέπει να διαβάσετε τη λίστα των ενεργών συστατικών που καθορίζουν και την αποτελεσματικότητα της κρέμας.

block_6_pic1

Αρτεμισία, μέντα, χαμομήλι και τσουκνίδα
Κάνουν τα πόδια ανάλαφρα και δυνατά, Ανανεώνουν και απολυμαίνουν το δέρμα των ποδιών, Επιταχύνουν την επούλωση των μικρών σκισιμάτων

block_6_pic1

Τροξερουτίνη
Αφαιρεί την αίσθηση των βαριών και κουρασμένων ποδιών, Μειώνει τη διεισδυτικότητα και την ευθραυστότητα των τριχοειδών, Ελαττώνει το οίδημα και το κάψιμο

block_6_pic5

Αγριοκαστανιές οξέακαι φύλλα σημύδας
Ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και τους δίνουν μεγαλύτερη ελαστικότητα, Εξαλείφουν τις μικροεκδορές του δέρματος, Ανακουφίζουν τον πόνο, το οίδημα και την κούραση των ποδιών

block_6_pic5

Καφεῒνη, ΜΕΛΙ και σαλιβουρία
Φροντίζουν προσεκτικά και δίνουν τόνο, Τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, Ενεργοποιούν τον μεταβολισμό των ιστών, Επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων

Τα συστατικά της κρέμας εγγυώνται επαρκή αποτελέσματα για την πρόληψη της ασθένειας

Ο κύριος λόγος για τη χρήση της κρέμας - η μείωση και η ανακούφιση του πόνου και των συμπτωμάτων, αραίωσης του αίματος, τονικότητας, ενίσχυσης των φλεβών και αποτροπής θρόμβων στο αίμα.

Χαρακτηριστικά της κρέμας κατά των κιρσών:

Ενισχύει την αντοχή και την απόδοση, ανακουφίζει από τη δυσφορία λόγω των κιρσών: πρήξιμο, βάρος στα πόδια, φαγούρα, κράμπες, προστατεύει από το σύνδρομο των κουρασμένων ποδιών.

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

Μειώνει την πίεση στις φλέβες

Βοηθά στην αποκατάσταση των φλεβικών τοιχωμάτων

Περιορίζει το πρήξιμο

Αυξάνει τον τόνο στις φλέβες

Περιορίζει τη φλεβική στάση

Μειώνει τη διαπερατότητα και ευθραυστότητα των τριχοειδών

Καθαρίζει και επιδιορθώνει τους κιρσούς

Μαρτυρίες ειδικών

block_5_foto1

Ποτέ δεν θα πάψει κανείς να τονίζει τη σημασία μιας κρέμας κατά των κιρσών ως μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά της πάθησης! Δεν πρέπει να υποτιμάμαι καθόλου την αποτελεσματικότητά τους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα μοντέρνο προϊόν όπως η Varicobooster. Η κρέμα αυτή έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε περιπτώσεις ασθενών που δεν περίμεναν σημαντική βελτίωση.

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, κατά προτίμηση κάθε μέρα, με απαλή εφαρμογή στην περιοχή που επιθυμείτε. Τα ευεργετικά αποτελέσματα θα έρθουν πολύ γρήγορα. Ασθενείς αναφέρουν ότι ο πόνος υποχωρεί, όπως και η κούραση στα πόδια και στα χέρια, ενώ και το πρήξιμο μειώνεται. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά τα αποτελέσματα και να συστήσω την Varicobooster σε όλους!

Αντώνης Μπάκος
χειρουργός, 16 χρόνια εμπειρίας

block_5_foto2

Με ρωτούν συχνά ποια κρέμα κατά των κιρσών κατά την προσωπική μου άποψη αποτελεί την πιο αποτελεσματική και ασφαλή επιλογή. Επίσης ποια κρέμα θα συνιστούσα σε νεαρές μητέρες και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η απάντησή μου είναι - δοκιμάστε την Varicobooster!

Από την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι μόνο αυτή η κρέμα έφερε σημαντική βελτίωση, απάλυνε τα συμπτώματα του πόνου, βελτιώνοντας τη γενικότερη κατάσταση των φλεβών μέρα με τη μέρα. Πολλές χημικές αλοιφές μπορούν να δημιουργήσουν αλεργίες, όμως η Varicobooster γίνεται απόλυτα δεκτή από τον οργανισμό. Αξίζει κανείς να την δοκιμάσει για να εκτιμήσει τα αποτελέσματα!

Έλενα Μουράτη
Δρ., φλεβολόγος

block_8_ico1

ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ
ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

block_8_ico2

ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

block_8_ico3

ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Οι κιρσοί θεωρούνται μια σοβαρή πάθηση, η οποία θα πρέπει
να αντιμετωπιστεί άμεσα

block_9_foto1

Αραχνωτές φλέβες

block_9_foto2

Δικτυωτοί κιρσοί

block_9_foto3

Ογκώδεις κιρσοί

block_9_foto4

Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια

block_9_foto5

Έλκη

Αξιολογήσεις πελατών:

πριν & μετά block_10_foto1

Μαρια Στοιανοβα:
28 ετών

Μετά την εγκυμοσύνη, όταν γεννήθηκε το μωρό μου, άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα με τα πόδια μου. Όχι μόνο πονούσαν συνεχώς, αλλά οι φλέβες μου άρχισαν παράλληλα να πετάγονται προς τα έξω. Τα πόδια μου γέμισαν με φλέβες μέχρι το τέλος της ημέρας! Ήταν ένα τρομακτικό θέαμα.

Πήγα να δω τον γιατρό, ο οποίος μου είπε να χρησιμοποιήσω μια αλοιφή για τους κιρσούς. Με συμβούλεψε να χρησιμοποιώ την αλοιφή δύο φορές την ημέρα. Είδα τα πρώτα αποτελέσματα μέσα σε 5 ημέρες. Στο τέλος της μέρας οι φλέβες μου ήταν σχεδόν φυσιολογικές, τα εξογκώματα είχαν φύγει. Τα πόδια μου δεν μούδιαζαν πλέον και πρήζονταν ελάχιστα. Συνεχίζω τη θεραπεία!

πριν & μετά block_10_foto2

Σταυρούλα Β
47 ετών

Οι κιρσοί αποτελούν ένα μόνιμο πρόβλημα για μένα! Για πάνω από 10 χρόνια δεν μπορώ να το ξεπεράσω με αλοιφές, κρέμες και χάπια. Απ' όσες έχω δοκιμάσει το Varicobooster αποτελεί την καλύτερη κρέμα. Δεν είναι μόνο εύκολη η χρήση της και απορροφήσιμη, αλλά έχει και αποτελέσματα. Δεν προκαλεί φαγούρα ή εξανθήματα όπως άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Πραγματικά παρατηρώ λιγότερο πρήξιμο και φλεγμονές. Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, είναι ωστόσο μόνιμα!

Επιπλέον, η συγκεκριμένη κρέμα κάνει τα πόδια μου να αισθάνονται ανάλαφρα. Και κάτι ακόμη, δεν την χρειάζεσαι συνέχεια. Τα αποτελέσματα διατηρούνται ακόμη και αν δεν την χρησιμοποιείς συχνά.

πριν & μετά block_10_foto3

Μαρία Σ.
58 ετών

Βρισκόμουν σε προχωρημένο στάδιο κιρσών. Οι φλέβες μου ήταν πολύ εμφανείς και το δέρμα μου ξηρό. Το πρήξιμο και και ο πόνος ήταν μόνιμα. Η κόρη μου αγόρασε την κρέμα για μένα, αλλά εγώ αισθανόμουν απελπισμένη.

Την χρησιμοποιήσα σχεδόν έναν χρόνο, κάθε μέρα, αρκετές φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα με άφησαν έκπληκτη. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα - το δέρμα επανήλθε στο κανονικό του και επέστρεψε η υγρασία του. Στη συνέχεια σταδιακά ο πόνος και το πρήξιμο άρχισαν να υποχωρούν. Αργότερα, σχεδόν μετά από έναν μήνα χρήσης, τα φλεφικά εξογκώματα άρχισαν να εξαφανίζονται. Χρησιμοποιώ ακόμη την κρέμα, γιατί βλέπω τα αποτελέσματα και με κάνουν πολύ χαρούμενη!

πριν & μετά block_10_foto4

Ανδρέας Α
65 ετών

Η γυναίκα μου λέει συνεχώς ότι έχω πρόβλημα με τις βλέβες μου. Το αισθάνομαι και ο ίδιος. Τα χέρια μου είναι καλυμμένα με φλέβες σαν αράχνες και είναι πραγματικά τρομακτικά. Επιπλέον αισθάνομαι πόνο και τα χέρια μου είναι συνεχώς παγωμένα.

Η γυναίκα μου αγόρασε αυτή την κρέμα και ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ. Στην αρχή δεν αισθανόμουν κάτι, μόνο ένα ευχάριστο αίσθημα θερμότητας. Μετά από περίπου 10 ημέρες, οι φλέβες έγιναν πιο ανοιχτόχρωμες και μίκρυναν σε μέγεθος. Ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος! Στη συνέχεια, μετά από έναν μήνα και μισό, παρατήρησα ότι ο πόνος εξαφανίστηκε. Προφανώς λόγω της κρέμας η φλεγμονή πέρασε! Οι φλέβες μου συρρικνώθηκαν ακόμη περισσότερο. Ο "ιστός της αράχνης" στα χέρια μου δεν δείχνει πλέον τόσο τρομακτικός και ο πόνος έχει περάσει!

50%
ΕΚΠΤΩΣΗ

Παραγγελία

σε τιμή ευκαιρίας: 999

κανονική τιμή:
1899